Acupunctuur Amsterdam
020-6699652 / 06-52090166
info@acupunctuurpraktijk-amsterdam.nl
acupunctuur amsterdam

Acupunctuurpraktijk Akersluis te Amsterdam | Lid van NVA

Hier vindt u een overzicht van links naar de pagina's met algemene informatie. Wanneer u meer wenst te weten over een bepaald onderwerp, dan verzoek ik u om op de bijbehoren link te klikken. Wanneer u een andere vraag heeft die u graag wilt stellen of wanneer u uw probleem aan mij wilt voorleggen, dan kunt u via de contactpagina van deze website contact met mijn acupunctuurpraktijk te Amsterdam opnemen.
 • Wat is acupunctuur
  Hier vindt u meer informatie over de werking van acupunctuur. Tevens kunt u hier lezen over de belangrijkste verschillen tussen Chinese en Japanse acupunctuur. Klik op de link voor meer informatie.
 • Bij welke klachten?
  Waar kan acupunctuur u bij helpen? Acupunctuur is werkzaam voor vele klachten waaronder: stressklachten, pijnen, vermoeidheid, slaapstoornissen, allergieŽn, depressie en somberheid, menstruatieklachten en zwangerschapsproblematiek. Hiernaast werkt acupunctuur tevens preventief doordat het uw weerstand aanzienlijk versterkt. Klik op de link voor meer informatie.
 • Voor wie is acupunctuur?
  Acupunctuur kan met succes worden toegepast voor een groot aantal klachten en in principe voor ieder type persoon. Klik op de link voor meer informatie.
 • Wat zeggen cliŽnten over acupunctuurpraktijk Akersloot?
  Hier vindt u de reacties van cliŽnten die bij mij in behandeling zijn geweest. U zult hier zien dat de behandelingen helemaal niet zo eng zijn als u denkt. Klik op de link om naar de cliŽntervaringen te gaan.

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog even vrijblijvend contact met mij op: contact acupunctuur amsterdam
Acupunctuur Amsterdam is lid van: acupunctuur nederland