Acupunctuur Amsterdam
020-6699652 / 06-52090166
info@acupunctuurpraktijk-amsterdam.nl
acupunctuur amsterdam

Acupuncturist Leonard Tan - Wie ben ik? | Acupunctuur Amsterdam

Als gediplomeerd acupuncturist ben ik gespecialiseerd in klassieke Chinese Acupunctuur en daarbij het (ondersteunend) gebruik van Chinese kruiden. In mijn acupunctuurpraktijk in Amsterdam zijn personen van alle leeftijden en met allerlei typen klachten welkom. Omdat ik ook geruime tijd als fysiotherapeut heb gewerkt kan ik de kennis van dit vakgebied ook gebruiken in mijn werk als acupuncturist.

Sinds 1986 werk ik met veel plezier in de gezondheidszorg. Ik heb allereerst veel ervaring opgedaan als fysiotherapeut in diverse praktijken en gezondheidsinstellingen, waaronder enige tijd in Detroit (USA). Mijn werkterrein was zeer afwisselend: zo heb ik gewerkt in het ziekenhuis, de thuiszorg, het verpleeghuis, in een instituut voor hersenletsels en verzorgde ik fysiotherapie aan huis.

Vanuit een behoefte om bij mijn patiënten tot de dieperliggende oorzaak van hun klachten te komen en hen daar een meer structurele oplossing voor te kunnen bieden ben ik na verloop van tijd geïnteresseerd geraakt in Traditionele Chinese Geneeskunde (ookwel TCM). Na het succesvol afronden van mijn opleiding in deze geneeskunde, ben ik sinds 1996 als zelfstandig acupuncturist in mijn eigen praktijk in Amsterdam werkzaam. Vanuit deze praktijk, Acupunctuurpraktijk Akersluis, heb ik inmiddels al ruim 20 jaar ervaring als behandelend acupuncturist en heb ik de gezondheidsproblemen van vele cliënten kunnen verhelpen of verlichten.

Maar in de gezondheidszorg ben je nooit klaar; er valt altijd meer te leren en te weten te komen, onder andere van collegae, literatuur en van patiënten. Daarom ben ik altijd bezig om mijn kennis en kunde up-to-date te houden via professionele bij-en nascholing. Zo heb ik mij verder ontwikkeld in specifieke nieuwe vormen van acupunctuur als infrarood behandelingen. Hierdoor is acupunctuurpraktijk Akersluis te Amsterdam een van de meest veelzijdige praktijken van Nederland. Naast de werkzaamheden in mijn eigen praktijk ben ik lange tijd actief geweest als acupunctuur docent aan de Hwa To International University of Traditional Chinese Medicine.

In mijn werk als acupunctist in Amsterdam gebruik ik uitsluitend pijnloze dunne steriele naalden voor eenmalig gebruik. Ook de kruiden die ik u eventueel meegeef als ondersteuning van de behandelingen zijn uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit (in tablet, capsule, poeder of vloeibare vorm), die door een gerenommeerd bedrijf en apotheker worden geproduceerd. Daarnaast is behandeling met laser of (elektrische) moxa mogelijk.

- Leonard Tan (1957) werd opgeleid aan de Academie voor Fysiotherapie Leffelaar te Amsterdam en aan The Anglo-Dutch Institute for Oriental Medicine.

Wanneer u graag meer informatie wilt over wat acupunctuur voor uw klacht kan betekenen, dan verzoek ik u het contactformulier in te vullen of via onderstaande contactgegevens contact op te nemen met Acupunctuurpraktijk Akersluis te Amsterdam.
 

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog even vrijblijvend contact met mij op: contact acupunctuur amsterdam
Acupunctuur Amsterdam is lid van: acupunctuur nederland